Siirry suoraan tekstisisältöön
Tietoa pienvarastoista

Joustava tapa säilyttää tavaroita

Toimipisteemme

Mikä on itsepalveluvarasto?

Oletko kuulut termit Itsepalveluvarasto, pienvarasto tai self-storage. Nämä ovat synonyymejä. Meille ne tarkoittavat varastojen vuokraamisesta.

Modernin varastoinnin ja perinteisten varastotilojen erot ovat merkittäviä. Tärkeimpiä etuja ovat joustavat sopimukset, jatkuva pääsy varastoon vuoden ympäri sekä lämmin ja siisti tila. 24 Varaston itsepalveluvarastot tarjoavat kaikki nämä edut, tehden varastoinnista vaivatonta ja luotettavaa.
Näytä toimipisteet

Käyttöalueet

Varastojamme voi vuokrata moniin eri tarkoituksiin. Tässä muutamia esimerkkejä.
Yksityisille

Tarve varastoida kodin tavaroita?

Oletko muuttamassa tai remontoimassa? Varastossa voit säilyttää kodin tavaroita muuttuneen elämäntilanteen takia.

Yksityisille

Renkaiden säilytys

Tarvitsetko säilytystilaa renkaillesi? Lämmin varastotila on täydellinen ratkaisu. Vuokraa varasto ja hyödynnä samalla tila myös muiden tavaroiden säilyttämiseen.

Yksityisille

Kausisäilytys

Sukset, talvivaatteet, ulkokalusteet, puutarhatyökalut tai jotain muuta? Varasto on kätevä ratkaisu kausisäilytykseen.

Yksityisille

Pyöräsäilytys

Polkupyörät vievät paljon tilaa kotona, erityisesti silloin kun niitä ei käytetä. Varasto polkupyörille ja tarvikkeille vapauttaa tilaa muille tärkeille tavaroille kodissasi.

Yrityksille

Työkalujen säilytys

Varastomme ovat ihanteellinen ratkaisu liikkuvaan työhön. Onko autossasi tilaa kaikille työkaluille vai aiheuttaako varkausriski huolta? Säilytä työkalusi helposti ja turvallisesti varastoissamme.

Yrityksille

Väliaikainen varastointi

Muutto vaatii monien asioiden järjestämistä ja huolehtimista. Huonekalujen ja muiden tavaroiden väliaikainen säilytys ja varastointi vie tilaa, jota meillä on runsaasti tarjolla!

Yrityksille

Kausivarasto

Tarvitseeko ravintolanne ulkoterassin kalusteita säilyttää talven yli? Tai onko teillä messumateriaalia, jota käytetään vain silloin tällöin?

Yrityksille

Muuvarastointi

Tarvitseeko yrityksenne pitkäaikaista ja kustannustehokasta säilytystilaa?